lördag 12 oktober 2013

Roulette

Var på Casinot i Sundsvall igår. Det gick rätt bra, goda drinkar och lite roligare folk och miljö än i Stockholm. Nog för att jag inte är den som går runt och minglar med alla möjliga men ni som varit på båda ställena vet nog vad jag menar. Hur som det blev ett plusresultat i överlag därifrån och då endast på roulette vilket jag gillar väldigt mycket. Om man räknar med resa, hotell, mat och sprit får jag det till att jag har 3000 kr mer med mig hem än vad jag kom dit med.

Tråkigt nog gick det inte lika bra på V75. Jag hade idéer som sprack men jag är i överlag glad att vissa gick in. Mynta Broline i avdelning två var en av två hästar jag trodde mest på. Omgångens skräll On Track Piraten hade jag överst i min rank på det för dagen, reducerade spelet. Det blev 6:rätt och pengarna tillbaka skulle man kunna säga. Systemet kostade runt 2500 kr. Jag spikade Arazi Boko som inte hade mycket att sätta emot Jormas. Måste faktiskt erkänna att jag inte trodde mycket på Seabiscuit. Nog för att den gått bra i spåren tidigare men att den skulle vara så överlägsen  var förvånande. Är också oerhört besviken på Credit Fayline med kusk. Varför inte prova gå i dödens? Är det verkligen bättre att backa ner en 60-meter och fullkomligt svika alla favoritspelare i både DD och på V75. Den infon kunde han ju kanske sagt: "Missar vi ledningen ger jag upp" det skulle varit något det.

Det är bara komma igen, det gjorde jag i sviterna av baksmälla, sömn och depression genom att skapa ett konto på williamhill och pungade in €130 för att rida vidare på roulette-flytet. Resulterade i €940 ut cashat och så var lördagen delvis räddad. Nu väntar jag bara på pizzan som skall köras ut, tar en öl på balkongen under tiden. Nästa vecka tar vi 7:an det är jag säker på. Det är dags. Mitt i allt måste jag skicka ett grattis till @Speedyearl (FB). Helvete vilket fint flyt killen haft i veckan, otroligt imponerande och jag gillar dina insatser. Lika barn leka bäst!

Vi behöver fortfarande 1 till kille/tjej i laget till VM i V75. Kom igen nu, jag ser att ni är riktigt många som läser här så var inte blyga med att skicka en intresseanmälan.


1 kommentar: