onsdag 9 oktober 2013

Onsdag betyder såklart V86

7 rätt förra veckan skall följas upp med 8 den här?

Det finns många favoriter på förhand eller vad sägs om Åke Svanstedts Rolex Bigi, Charlie Trotter och Overtaker By Sib. Pengarna kan mycket väl ligga i att en av dessa gör bort sig, eller varför inte allihopa? Jag tycker dock att Rolex Bigi är bästa spiken och har svårt att se den förlora och samtidigt svårt att se att den skulle galoppera.

Dem andra två kan det ju sluta lite hur som för. Charlie Trotter får Åke Svanstedt i sulkyn men frågan är om det kan hindra detta yrväder från att hoppa till? Spelvärdet på dem andra hästarna i detta loppet kommer bli enormt - ett liknande det som uppkom vid senaste starten på Bergsåker. Om man vill spika? Ja det är fullt möjligt att klara sig men risken är överhängande för galopp även om hästen är smått överlägsen för sin klass.

Overtaker By Sib har avancerat till silverdivisionen och har enorm kapacitet. Nu startar den långt ut på vingen och kan bli stressad.

Vidare vill jag poängtera att Magic Tonight startat i guld nyligen och slog bland annat Stand Out med mer än två längder för några veckor sedan. Det kan mycket väl vara så att denna blir överlägsen i kvällens sista lopp! Increased Workload och Porthos Amok kanske kommer som dårar där bakom. Samtidigt känns Gisela Ås livsfarlig om Hon får gå ryggledaren eller rent av i ledningen... Getingbo.... Ja.

Här kommer snoktips:



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar