torsdag 10 oktober 2013

Atg

Vad är det som händer på ATG? Två onsdagar i rad har över en halv miljon system lämnats in just innan spelstopp och ATG förnekar att detta skall vara något suspekt. Småspelarna drabbas ju något oerhört av detta och/eller alla som inte spelar reducerat också. Varför och hur kan det bli såhär? Det jag läst mig till är att spelen skall ha lämnats in från USA, bara där borde det väl ringa någon väckarklocka... kan man tycka.

Nu när det ser ut som om någon/några i USA sitter och håvar in kosing vill man ju självklart utnyttja det till sin fördel också, min avsikt med spelandet är självklart inget annat än att tjäna pengar. Ju mer desto bättre, så är det väl för alla även om det finns personer i stor utsträckning som har just travet som en hobby och pengarna inte är det viktigaste - vinsterna är bonus. Jag är faktiskt ett sådant blåbär att jag inte vet hur man spelar reducerat. Jag förstår inte och jag har aldrig haft tid/ork att sätta mig in i det, då har jag ändå betalat för ett års medlemskap på jokersystemet. Om någon kan lära mig får ni hemskt gärna kontakta mig. Självklart förstår jag utgångar osv, men inte poäng och ranking.

Förövrigt gick det väl bra igår på V86 för alla som hakade på Snoken. Han levererade 8-rätt och man kunde håva in lite över 11-12 tusen (?). Jag fick dock bara 7-rätt och det kändes otroligt pinsamt med tanke på omgången. Sprack i det loppet där jag på förhand skulle gardera mest nämligen 2-årings loppet. Där var min första tanke att ta med båda Per Lennartssons hästar men ett hjärnsläpp fick mig att spika mig ur loppet. Totalt fel blev det. Jag kan ligga och vrida mig över sådana saker rätt länge men det fina med trav är, lyssna nu. Det kommer alltid fler chanser och du kommer alltid hitta guldkorn.

Jag skall anmäla ett lag till VM i V75 nu snart och jag har två platser jag behöver fylla. Om någon är intresserad där ute och läser detta så skicka gärna ett mail eller skriv här. Travintresse är såklart ett stort plus eller ett krav kanske man skall säga.

Vad kan vi mer säga? Jo att snart är det V75 igen. Fy fan vad kul. Trots alla fuskmisstankar så är V75 något helt annat. Jag kommer själv att resa norrut i landet imorgon, närmare bestämt Sundsvall där jag har tänkt testa mina färdigheter på Casinot. På vägen upp i tåget skall jag ägna all tid åt att läsa på om veckans V75 omgång också!

Ikväll är det V64 och jag tror fan i mig att jag inte orkar spela ikväll, detta kan förstås ändras men omgången intresserar inte mig just nu. Återkommer om det blir någon lapp, nu skall jag smälla igen datorn och slumra till lite.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar